Pieters voor de allerlekkerste koffie

- Exclusief gebrand voor ons!-

Bij Pieters koffie is koffiebranden op het hoogste niveau een must. De koffieplantages worden zorgvuldig geselecteerd, waardoor de kwaliteit van de koffie behouden wordt. Een melange van arabica en robusta komt samen in één kop. Door het toevoegen van robusta komt de volle smaak beter tot zijn recht en ervaart u een echte smaaksensatie in uw mond. Met deze melange zet u een heerlijk kopje koffie met een mooie crémelaag, elk moment van de dag en iedere dag weer. Een koffie waar u een blij gevoel van krijgt.

Pieters koffie wordt exclusief gebrand

Pieters koffie is exclusief voor ons gebrand, waardoor Pieters koffie een nieuwe smaak in de markt heeft gebracht en dat ervaren onze klanten ook. Pieters  levert veel koffie aan bedrijven en particulieren, zij zijn hier altijd over te spreken. Pieters koffie levert koffie vanaf één kilo.  

Pieters koffie smaakt het best uit een Jura espresso-apparaat

Pieters verkoopt niet alleen koffie, maar zijn ook gespecialiseerd in Jura koffiezetapparaten. In het arrangement vindt u verschillende Jura modellen, zoals de: GIGA, Z10, J8, S8, E8, E6, E4 en de ENA serie.

De stijlvolle series hebben een scherp design en stralen in alle opzichten kwaliteit en precisie uit. De Jura apparaten zorgen voor een speciaal koffieresultaat. Pieters koffie geeft niet alleen adviezen over de Jura koffiezetapparaten, maar zij regelen ook de onderhoud van de apparaten en zij kunnen het apparaat voor u installeren. Dus heeft u vragen of is uw Jura apparaat aan onderhoud toe?

Kom dan snel langs bij Pieters voor Keuken, Koken en Wonen en dan helpen wij u met plezier verder.

...
...
...