Pieters project in leende

Met veel enthousiasme hebben we het volledige interieur mogen ontwerpen voor deze fijne klanten.

Van de gezellige en uitnodigende woonkamer waar familie en vrienden samenkomen, tot de moderne keuken waar heerlijke maaltijden worden bereid, en de slaapkamers waar rust en ontspanning centraal staan, 

In de woonkamer hebben we ons gericht op het creëren van een sfeer van comfort en gastvrijheid. Met mooie meubelen, warme kleuren en subtiele decoratieve accenten hebben we een ruimte gecreëerd waarin onze klanten kunnen genieten van ontspannen momenten met hun dierbaren. Hier kunnen ze gezellig eten, tafelen aan de eettafel, maar ook ontspannen op de grote lounge bank. 

De keuken hebben we ontworpen met zowel esthetiek als functionaliteit in gedachten. Elk detail, van de lay-out, de keuze van materialen en apparatuur, is zorgvuldig gekozen om een ruimte te creëren die niet alleen gezellig is om in te koken, maar ook praktisch in gebruik.

En tot slot, de slaapkamers, waar we een oase van rust hebben gecreëerd voor onze klanten om zich terug te trekken en te ontspannen na een drukke dag. Met zachte kleuren, genoeg kastruimte en doordachte verlichting hebben we een omgeving gecreëerd die bevorderlijk is voor een goede nachtrust.