Zijden bloemen

Nooit meer boeketten die er na een week slapjes bij hangen. Met zijden bloemen en planten kun je onbeperkt genieten. Lees hier meer informatie 

 

 

 

Geniet volop van de schoonheid en voordelen van zijden bloemen en planten

 

Een groot voordeel is dat u er permanent van kunt genieten. Nooit meer gedoe van verwelkte bloemen binnen een paar dagen. Een investering in zijden bloemen bespaart uiteindelijk geld ten opzichte van verse bloemen. Zo kunt u de bloemen hergebruiken en weer een nieuw boeket samenstellen. 

 

Zijden bloemen kunt u overal plaatsen ongeacht de omstandigheden, op een zonnige plek, achter een glazen deur of in een kast. Ze voelen zich overal thuis. Ook als u last heeft van hooikoorts is het een ideale oplossing. Doordat er geen pollen in de lucht zweven zijn jeukende ogen verleden tijd.

 

 

Geen groene vingers?

 

Zijden bloemen en planten zijn ideaal voor degene zonder groene vingers. Zo heeft u er geen onderhoud aan en hoef u zich nooit zorgen te maken over blaadjes op tafel of het verversen of stinken van het water. Ook zullen al u favoriete vazen en potten vrij blijven van aanslag. Met een uitgebreid assortiment kunt u eindeloos mixen en matchen. Stel per seizoen je eigen arrangement samen. Als u het boeket zat bent kunt u ze opnieuw gebruiken en ze op verschillende manieren combineren voor een nieuwe uitstraling. Zo kunnen een paar nieuwe kleuren of bloemen al een hele nieuwe look creëren. 

...
...
...