Van concept tot realisatie

Bent u toe aan iets nieuws of wilt u uw inrichting eens transformeren maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen zorgen, bij Pieters zijn wij er om te helpen!

 

 

Kennismaking

We beginnen met een kennismaking. Hier leren we u en uw stijl beter kennen. We bespreken hier alle wensen, voorkeuren, budget en bekijken eventueel de plattegrond met foto’s van de ruimte. Dit alles is de basis voor het ontwerp proces 

 

 

Ontwerp

De volgende stap is het eerste ontwerp. Een plattegrond met maten is hierbij essentieel. We beginnen met het analyseren van de ruimte, we bekijken de indeling van de plattegrond en beginnen met brainstormen. 

 

Met alle informatie van het eerste gesprek kunnen we het ontwerp gaan maken. Hier maken we mooie 3D visualisaties van. We streven ernaar om een ontwerp te maken wat perfect aansluit bij uw stijl en behoefte. 

 

 

 

Bespreking en feedback 

Dan komt de tweede afspraak. Samen nemen we de tekeningen en details door. We luisteren naar jouw feedback en kijken naar aanpassingen die gedaan moeten worden en verfijnen waar nodig is. Het ontwerp moet natuurlijk aan uw verwachtingen voldoen. 

 

Na de bespreking kijken we samen wat de volgende stappen zijn. We begeleiden u gedurende het proces van concept tot de realisatie. 

 

We staan klaar om u te helpen bij het transformeren van uw ruimte.  Neem ook zeker nog een kijkje bij onze interieur projecten en in onze (digitale) showroom. kom snel langs, dan gaan we samen aan de slag!

 

...
...
...